tag:blogger.com,1999:blog-7505515436087537347.post6974533780901461157..comments2023-05-25T15:29:43.081+02:00Comments on Z pieczeniem za pan brat: Bagietki na zakwasie pszennym z kefirem i skrobią kukurydzianąetralahttp://www.blogger.com/profile/06188693926636174548noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7505515436087537347.post-79715722152860263032012-05-21T08:21:48.335+02:002012-05-21T08:21:48.335+02:00to moje szybkie tłumaczenie z pamięci ;) faktyczni...to moje szybkie tłumaczenie z pamięci ;) faktycznie jest tam 00 - nastepnym razem użyję krupczatki zamiast chlebowej ciekawe co wyjdzie <br />miłego pieczenia, czekam na efekt, pewnie będzie piorunujący !<br />no i dziekuję :*etralahttps://www.blogger.com/profile/06188693926636174548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7505515436087537347.post-30635140071449733372012-05-20T14:23:07.478+02:002012-05-20T14:23:07.478+02:00Zaraz się zabieram do pracy i będzie prawie wspóln...Zaraz się zabieram do pracy i będzie prawie wspólne pieczenie :)<br />w mojej książce nie ma nic o semolinie, jest mąka włoska 00, mam wersję książki na rynek amerykański. <br />Twoje bagietki Ewo wyglądają nie jak domowe, tak profesjonalnie zrobione. Cudne!a.greyhttps://www.blogger.com/profile/11605502924845145809noreply@blogger.com