tag:blogger.com,1999:blog-7505515436087537347.post2606872503765167542..comments2023-05-25T15:29:43.081+02:00Comments on Z pieczeniem za pan brat: Pszenny chleb na zakwasie z sezamem i makiemetralahttp://www.blogger.com/profile/06188693926636174548noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7505515436087537347.post-39013628242505973902011-08-22T09:42:37.536+02:002011-08-22T09:42:37.536+02:00Ooo... wypiek chlebka pełen tajników, super!Ooo... wypiek chlebka pełen tajników, super!Aurorahttps://www.blogger.com/profile/10488107011325447471noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7505515436087537347.post-47033876700030834522011-08-17T17:48:08.160+02:002011-08-17T17:48:08.160+02:00polecam tofka ! jest prosty i pyszny !polecam tofka ! jest prosty i pyszny !etralahttps://www.blogger.com/profile/06188693926636174548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7505515436087537347.post-33865932695895697622011-08-17T15:26:58.742+02:002011-08-17T15:26:58.742+02:00Kurcze, ale u Ciebie tez ten chleb piękny! Nie ma ...Kurcze, ale u Ciebie tez ten chleb piękny! Nie ma to tamto... sama muszę brać się za robotę, a ten wypiek wciągnąć na listę rzeczy do zrobienia. <br />Pozdrawiam!<br />-----------------------------------<br />Zapraszam:<br /><a href="http://www.parawkuchni.blogspot.com" rel="nofollow">Para w kuchni.</a><br /><a href="http://www.naturystycznyszlak.blogspot.com" rel="nofollow">Na turystyczny szlak!</a>tofkahttps://www.blogger.com/profile/10349247351856055673noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7505515436087537347.post-57758125082544580692011-08-16T20:45:51.781+02:002011-08-16T20:45:51.781+02:00Masz rację, jego metoda jest czasochłonna, ale tyl...Masz rację, jego metoda jest czasochłonna, ale tylko w teorii, Anita zrobiła ten sam chleb jednokrotnie zagniatając i wyszedł równie pyszny ;) <br />Hammelmana chleby również lubię, nie podzielam autorów na lepszych i gorszych, każdy przepis wart wypróbowania a domowy chleb na zakwasie dla mnie prawie każdy pyszny :)<br />Póki co mam tylko książkę Leparda i z niej staram się przepisy wykorzystać, może znajdę gdzieś ten jedyny, bez którego żyć nie potrafię :D<br />pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny i miłe słowaetralahttps://www.blogger.com/profile/06188693926636174548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7505515436087537347.post-24906839372853941852011-08-16T20:04:45.591+02:002011-08-16T20:04:45.591+02:00Wygląda pięknie!
Ale przyznam, że nie lubię za bar...Wygląda pięknie!<br />Ale przyznam, że nie lubię za bardzo metody Dana Leparda. Nie dlatego że jest pracochłonna ale dlatego, że jest czasochłonna. Wolę chleby zakwasowe Hammelmana, które w sumie "robią się" przez noc.<br />Ale chlebek super!:)Atria C.https://www.blogger.com/profile/05957210822638996006noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7505515436087537347.post-3318749737464623932011-08-15T20:10:17.738+02:002011-08-15T20:10:17.738+02:00Bo zaczęłyśmy od środka :))
mi własnie takiego się...Bo zaczęłyśmy od środka :))<br />mi własnie takiego się chciało !<br />dobrze, że masz takie wspomnienia, teraz ciężko kupić dobry chleb, u nas są raptem dwie dobre piekarnie w okolicy 30 km...etralahttps://www.blogger.com/profile/06188693926636174548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7505515436087537347.post-85975216104499891452011-08-15T20:05:55.293+02:002011-08-15T20:05:55.293+02:00właśnie! był na początku książki! Cieszę się, że g...właśnie! był na początku książki! Cieszę się, że go w końcu upiekłyśmy.<br />Taki zwykły dobry, prosty chleb. <br />Jak dla mnie idealny, smakuje jak ten, który kupowałam codziennie w Polsce, w mojej ulubionej piekarni.a.greyhttps://www.blogger.com/profile/11605502924845145809noreply@blogger.com